PERSONAL

 

Robert Qvist – Butikschef

En stor passion för både jakt och fiske vilket innebär praktiserande av sitt intresse hela året. Butiken är hans tempel och han vill mer än gärna diskutera kring allt som kretsar kring jakt och fiske. Goda råd blandas med en kaffe i butiken.

Måns Claesson – Butikssäljare 

En klippa som både jagar och fiskar. Ordning och reda överallt där Måns rör sig och man kan tryggt vända sig till honom och veta att allt blir rätt från början till slut.

Pauline Pinola – Extra Alltiallo

Pauline är vår vapendragare som alltid ställer upp när vi behöver hjälp för att ta hand om våra kunder. Inom såväl jakt som fiske är tjejer sällsynta och att vi har en tjej som både jagar och fiskar är en fantastisk tillgång.

Joakim Pinola

En kille som älskar att fiska och prova nya grejer. I dessa tider när det kommer nya produkter och trender i en strid ström är Joakim alltid med i täten för att testa och utvärdera. Vår klippa för att utveckla sortimentet och alltid vara i framkant. Joakim studerar till vardags och arbetar i butiken sommartid och på vissa helger.

Claes Litborn

Delägare till butiken tillsammans med Robban. Vid alla lediga tillfällen jagar eller fiskar han och har även två jakthundar – Västsibirisk Laika och Tysk jaktterrier så vill man prata jakt med hund släpper han allt och tar sig tiden. Inte ofta i butiken men tar hand om ekonomin och tråkiga myndighetskontakter.

Kommentarer inaktiverade.